(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija, Helsingin keskipisteessä sijaitsevan hotellin ravintolaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Kaupungin keskipisteessä sijaitsevan hotellin ravintola henkii aitoa 50-luvun tunnelmaa ja tarjoilee aamiaisten, lounaiden ja illallisten lisäksi huikeita näköaloja Helsinkiin. Tule huikaisemaan asiakkaat myös herkullisella ruoalla!

Haemme kesäkaudelle osaavia À LA CARTE -TARJOILIJOITA.

Tässä työssä loistat kilpaa auringon kanssa ravintolan näköalaterassilla. Työsi ydintä on asiakkaiden tyytyväisyys. Toimitat pöytiin ravintolan herkullisten annosten ja juomien lisäksi hyvää tunnelmaa ja annat suosituksia parhaista annoksista sekä niihin sopivista lisukkeista, juomapuolta unohtamatta.

Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä ja ongelmatilanteissa löydät ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sinulle on selvää, mitä asiakaspalvelu on parhaimmillaan ja asiakaskokemus on sinulle aina ykkönen. Sinulle on kunnia-asia huolehtia erinomaisen laadun ylläpidosta sekä kehittyä itse työssäsi. Sekä suomen että englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Työt käynnistyvät huhtikuun lopussa ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa.

Jos olet ravintola-alan ammattilainen ja omaat hymyilevän ja positiivisen asenteen työtä kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö, joten lähetäthän hakemuksesi pian!