(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija Hampton Bay
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Tule töihin Helsingin upeimpaan merenranta ravintolaan! Nyt on haussa Hietalahden rannan helmi! Etsimme säteilevää ja ammattitaitoista a la carte tarjoilijaa, joka hoitaa tyylikkäästi niin a la carte, kahvila kuin terassi tarjoilunkin.

Tunnelmallinen illallinen lyhtyjen loisteessa, viilentävä drinkki kattoterassilla, loistava lohikeitto lounaaksi aurinkoisella terassilla tai makea kahvihetki ystävien kanssa. Tätä kaikkea on tarjolla uudessa Hampton Bay merenranta ravintolassa. Kun veneet keinahtelevat satamaan ja aaltojen liplatus enteilee täydellistä kesäpäivää painetaan tässä ravintolassa täysillä hommia. Siksi edellytämmekin, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta a la carte tarjoilusta. Työ on hektistä suositussa kesäravintolassa, joten hymysi ei saa hyytyä kiireessäkään ja pelisilmää pitää olla ravintola salin nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Perus drinkkiosaaminen, erikoiskahvit ja viinitarjoilu sujuu sinulta ammattimaisin ottein ja pystyt palvelemaan asiakkaat sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjolla on 90h-112,5h/3vko:ssa 31.8.2018 saakka. Työ on vuorotyötä ma-su välillä. Töiden aloitus on mahdollista pikaisellakin aikataululla.

Lähetä hakemus heti ja varmistetaan sinulle kesätyöpaikka Helsingin ihanimmassa kesäravintolassa!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Tarjoilija
Eduksi luettavat asiat: Drinkkiosaaminen, Viiniosaaminen, Erikoiskahviosaaminen, Anniskelupassi