(Poistunut julkaisusta)

A la carte -tarjoilija, Hampton Bay, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Harri Syrjänen ja Happy Hour Restaurants ovat avanneet uuden ruokaravintolan merenrannalle Etelä-Helsinkiin. Nyt olisi mahdollisuus olla luomassa uutta legendaa Helsingin ravintolakentälle! Merellisestä sijainnistaan huolimatta Hampton Bay ei ole pelkkä kalaravintola, bistrotyylinen keittiö tarjoaa myös meheviä pihvejä, erilaisia burgereita ja vegeannoksia sekä mahdollisesti kaupungin parhaat Fish & Chipsit. Hampton Bay on auki ruokailijoille myös talviaikaan. Ravintolan sisätiloissa on n. 60 asiakaspaikkaa ja kesällä vahvuutena ovat laajat terassit, joissa asiakaspaikkoja on yhteensä yli 300! Ravintolaan pääsee myös veneellä ja meriterassilla voi syödä ulkona. Katoksen ja lämmittimien avulla terassikausi jatkunee myöhään syksyyn. Saisimmeko juuri Sinusta, joka olet jo hankkinut kokemusta tarjoilusta, energistä ja positiivista vahvistusta joukkoomme?


Edellytämme sinulta

Asiakaspalvelun sujuminen on kaiken a ja o! Sun persoona saa ja pitää näkyä, sä pidät vieraistamme huolta ja haluat tarjota heille vain parasta. Jos olet reipas, sulla on halu oppia uutta ja hymysi ei hyydy kiireen keskellä, niin olet tervetullut tähän kasvavaan ravintolaperheeseen.


Tarjoamme sinulle

Pienen perheyrityksen loistavat henkilöstöedut ja tiimin tai pikemminkin perheen tueksesi työssäsi vieraidemme eteen. Tässä on vähintään sun huikein kesäduuni ja jos pidempiaikainen suhde on hakusessa ja homma toimii niin miksei! Tunnit ja vuorot sopimuksen mukaan 30-90h/3vko.


Arvostamme

Jos sulla on joku erikoisosaaminen, niin pääset taatusti sen näyttämään ja kehittämään yhdessä meidän kanssa toimintaamme!


Kiinnostuitko?

Mitä vielä odotat? Kesä on jo ihan kulman takana! Ja Suomen kesä kun ei pituudellaan kersku, niin mikset nauttisi siitä myös töissäsi. Hakemusta sisään siis!


Lisätietoja

Eveliina Miettinen
Key Account Manager
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
eveliina.miettinen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi/