(Poistunut julkaisusta)

À la carte - tarjoilija Gastropub Stone`sille, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme Gastropub Stone’sille Helsingin ytimeen À LA CARTE-TARJOILIJAA kesäksi 2018. Stone´sissa pääset työskentelemään hyvän tunnelman ja laadukkaista lähitoimittajien raaka-aineista valmistettujen burgereiden pariin. Paikallisuus ja luomu painottuvat Stone’sin valikoimassa, joten toivomme myös sinulta intohimoa laadukasta ruokaa ja aitoja makuelämyksiä kohtaan.

Edellytämme sinulta löytyvän jo jonkin verran kokemusta à la carte -tarjoilusta ja ainakin perustasoista juomatuntemusta. Arvostamme joustavuutta ja hyvää työskentelyasennetta: Koet työn asiakaspalvelun parissa olevan sinua varten, ja oma positiivinen meininkisi tarttuu helposti myös asiakkaisiin ja työkavereihin. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin taitoa, hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Lisäksi toivomme, että sovit osaksi rentoa työporukkaa ja ymmärrät myös huumorin päälle!

Työn kesto on sopimuksen mukaan n. 15.6.-31.8. Mahdollisesti myös jatkoa on luvassa vuoden loppuun asti. Tunteja on kesäksi tarjolla vähintään 90 h/3 viikkoa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Autamme tarvittaessa asuntoasioissa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä.

Tänne kannattaa tulla, joten anna mennä – lähetä hakemuksesi meille pian!

Edellytykset työnsaannille: A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito