(Poistunut julkaisusta)

À la carte - tarjoilija Frans & Amelie, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Spécialité de la maison, bouillabaisse, crème brûlée… Oui! Tarjoiletko tulevana kesänä ranskalaisen keittiön herkkuja? Haemme nyt kesäksi À LA CARTE -TARJOILIJAA Frans & Amélieen. Tässä viihtyisässä ja mutkattomassa ravintolassa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen.

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy taustaltaan jo jonkin verran kokemusta á la carte -tarjoilusta sekä tavallisimpien viinien ja muiden juomien tuntemusta. Toivomme, että olet kotonasi tarjoilutyön vauhdissa ja säilytät asiakaspalvelutyössä tarvittavan lämminhenkisen ja ystävällisen asenteen myös kiireisinä hetkinä. Viihdyt työssä, jossa saat oma-aloitteisesti tarttua toimeen ja positiivinen yhteistyöasenteesi on omiaan rakentamaan tiimisi erinomaista ryhmähenkeä. Tarvitset työssäsi sekä suomen että englannin kielen sujuvaa taitoa.

Työt sijoittuvat ajalle 25.6. - 15.9.2018. Työllistyt Opteamin kirjoille, ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Työpaikka sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin sydämessä, Rautatientorin läheisyydessä. Frans & Amelien lisäksi työvuoroja tehdään myös ravintola Memphiksessä. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä.

Tule mukaan luomaan Frans & Amélien hyväntuulisen hurmaavaa tunnelmaa!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito