(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija Flamingon Amarilloon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Oye amigo! Amarillo ja Opteam toivottavat sinut tervetulleeksi toteuttamaan Texasin tuhteja makunautintoja. Maistuisiko sinulle työ keskellä Amarillon mukavaa meininkiä?

Flamingon Amarillossa on nyt paikka vapaana À LA CARTE -TARJOILIJALLE.

Amarillon herkut sujahtavat nälkäisen ruokailijan vatsaan yllättävänkin nopeasti. Samanlaista vauhtia toivomme myös ravintolan tulevalta tarjoilijalta, sillä tämä työ vaatii tekijältään sekä hyvää fiilistä että ripeää oma-aloitteista työskentelyotetta. Toivomme että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävästä. Jos ravintolamaailmassa työskentely on sinulle tuttua puuhaa, hallitset kokonaisuuden myös kiireisinä iltoina ja työskentelet iloisella tekemisen meiningillä, olet erittäin suurella todennäköisyydellä juuri hakemamme henkilö!

Tämän työn herkullisuus ei rajoitu pelkkään ruokalistaan – tarjolla on mahtava duuni hyvässä porukassa, ja mikä vielä parempaa, pääset hyppäämään heti mukaan työhön! Töitä on tarjolla 90 h/3 viikkoa ja työvuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, ajalla 10-01. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, ja työsuhde alkaa Opteamin kautta, mutta osaavalla työntekijällä on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä vakituiseksi työntekijäksi Flamingon Amarillon kirjoille.

Onko sinulla Amarillo-olo? Loistavaa! Hyppää mukaan lähettämällä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Täysi-ikäisyys, Ravintola-alan työkokemus
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi, Hygieniapassi