(Poistunut julkaisusta)

À la Carte -tarjoilija Flamingon Amarilloon, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Oye amigo! Amarillo ja Opteam toivottavat sinut tervetulleeksi toteuttamaan Texasin tuhteja makunautintoja. Maistuisiko sinulle kesätyö keskellä Amarillon mukavaa meininkiä?

Flamingon Amarillossa on nyt paikkoja vapaana À LA CARTE -TARJOILIJALLE.

Amarillon herkut sujahtavat nälkäisen ruokailijan vatsaan yllättävänkin nopeasti. Samanlaista vauhtia toivomme myös ravintolan tulevalta tarjoilijalta, sillä tämä työ vaatii tekijältään sekä hyvää fiilistä että ripeää oma-aloitteista työskentelyotetta. Toivomme että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävästä. Jos ravintolamaailmassa työskentely on sinulle tuttua puuhaa, hallitset kokonaisuuden myös kiireisinä iltoina ja työskentelet iloisella tekemisen meiningillä, olet erittäin suurella todennäköisyydellä juuri hakemamme henkilö.

Tämän työn herkullisuus ei rajoitu pelkkään ruokalistaan – tarjolla on mahtava kesäduuni hyvässä porukassa, ja mikä vielä parempaa, pääset aloittamaan työskentelyn keikkatöiden parissa jo kevään aikana! 15.6.-30.8. tunteja on luvassa keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Kesän työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin maanantaista sunnuntaihin. Opteam avustaa muilta paikkakunnilta saapuvia työntekijöitä asunnon hankinnassa.

Onko sinulla Amarillo-olo? Loistavaa! Hyppää mukaan lähettämällä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Täysi-ikäisyys, Ravintola-alan työkokemus
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi, Englannin kielen taito