(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija, Design Hotel Levi
Levin Matkailukeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Kutsuuko Tunturi - Lappi sinua työntekoon tulevaksi talvisesongiksi 2020?

Oletko valmis paiskimaan töitä ja vapaa-ajan nauttimaan luonnon helmassa, hiihtäen / lasketellen tai muuten vain ihmettelemään Lapin kauneutta ja rauhallisuutta. Vaikka kyseessä onkin Suomen monipuolisin hiihtokeskus, jossa sesonkina väkeä riittää tungokseen asti niin täältä löytyy myös aikaa rauhoittumiseen.

Lumi on jo peittänyt alueen maisema ja kausi pikku hiljaa käynnistyy, haluatko sinä olla mukana?

Haemme A LA CARTE TARJOILIJAA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen Design Hotel Levin ravintola Kekäleeseen.

Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan ympäri maailmaa tulevat asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä. Tarjoilijana hoidat itsenäisesti koko tarjoilun aina ruoka- ja viinisuosittelusta laskutukseen ja huolehdit, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan.

Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua, tiimityötä ja ennen kaikkea hyvää fiilistä, joka näkyy.

Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti suomen lisäksi ainakin englantia, muut kielet katsotaan eduksi. Toivomme sinulta lisäksi aiempaa kokemusta a la carte tarjoilijana toimimisesta.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 200 - 300eureur/kk). Työn aloitus helmikuun alussa ja kesto ainakin huhtikuun 2020 loppuun saakka.

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön ilmiantaessa itsensä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.