(Poistunut julkaisusta)

À la carte -tarjoilija Casa Largoon, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Casa Largo kutsuu asiakkaat nautiskelemaan välittömästä tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta. Ravintolan keittiössä syntyvät espanjalaiset maut saavat asiakkaat taatusti hurmaantumaan, mutta hullaantumisen huipun saavuttamiseksi tarvitaan lisäksi kuitenkin vielä yhtä äärimmäisen tärkeää tekijää: Loistavaa asiakaspalvelijaa!

Haemme À LA CARTE -TARJOILIJAA työskentelemään Helsingin sydämessä sijaitsevaan Casa Largoon.

HOK-Elannon Casa Largossa toimit asiakkaiden oppaana makumatkalla halki ruokalistan aina tapaksista jälkiruokaan asti. Edellytämme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta ja ainakin perustasoista juomatuntemusta. Asiakaspalvelijana sinussa yhdistyy rentous ja asiallisuus – saat asiakkaat viihtymään! Hoidat työsi sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää ja reipasta asennetta sekä joustavuutta. Lisäksi tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Työt alkavat perehdytyksellä jo toukokuussa, virallinen kesätyö alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa keskimäärin tuntimäärällä 90 h/3 viikkoa ja jatkuvat vähintään syyskuun puoliväliin. Halutessasi sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä myöhemmälle syksyyn esim. 60 h/3 viikkoa, ja pikkujoulukaudella töitä on tarjolla jälleen isommalla tuntimäärällä, joten tämä kesätyöpesti saattaa hyvinkin olla ovi pidempiaikaiseen työsuhteeseen! Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä tarvittaessa asuntoasioissa.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Hygieniapassi