(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija Belgeen
HOK-Elanto / Belge

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja ruokaravintola Kluuvikadulla. Belgessä rakastetaan hyvää ruokaa ja juomaa, olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä. Belgen kuuluisat simpukat valmistetaan aina tuoreista sinisimpukoista. Simpukkaviikoilla maistat palan Belgiaa, parhaimmillaan täällä menee simpukoita jopa 400 kiloa viikossa!

Kun työpäivä on takana ja ilta edessä niin Belgen After Office on oikea suunta! Vapaa vyöhyke työpäivän ja illan välissä! Tarjolla on rentoa fiilistä, hyvää seuraa ja baarimikon suosittelemat belgialaiset oluet sekä yläkerran kirjasto baarissa että katutason baarissa. Tunnelmallinen miljöö tarjoaa täydelliset olosuhteet sekä loistavalle lounashetkelle kuin onnistuneelle illanvietollekin!

Belge hakee nyt joukkoonsa lisävahvistusta syksyn ajalle ja kuumin sesonki on lokakuusta joulukuun loppuun. Työtunteja on tarjolla 60-90h/3vko:ssa. Jos sinulla on aiempaa työkokemusta tarjoilijana, niin olet vahvoilla ja baarityökokemus siihen päälle on pelkkää plussaa!

Tarjolla on mahtava työporukka ja joustavat työvuorot! Lähetä hakemus jo tänään!

Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen.

Jos sinusta on ikinä tuntunut, että työnhakuun tai ammatilliseen kehittymiseen on vaikea saada apua ja neuvoja, tässä on mahdollisuutesi!

Syyskuun 19. päivä olet lämpimästi tervetullut Baronan toimistoille Tapaa työtrainerisi -tapahtumaan klo 14-19 - asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ympäri Suomen! Olemme järjestäneet pääsi menoksi myös hyödyllisiä ja hauskoja valmennuksia, maksutta. Tutustu eri toimistojen ohjelmaan osoitteessa: barona.fi/tervetuloa

Tervetuloa tapaamaan työtraineriasi!