(Poistunut julkaisusta)

À la carte-tarjoilija-baarityöntekijä Solo Sokos Hotel Torniin
Solo Sokos Hotel Torni

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Solo Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko. Paikka, jolla on Solojen tapaan ainutlaatuinen luonne ja persoona.
Ravintola Tornissa yhdistyvät herkulliset maut ja tilan visuaalisuus. Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O'Malley's pub ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia helsinkiläisten kohtaamispaikkoja.

Haemme Á LA CARTE-TARJOILIJAA - BAARITYÖNTEKIJÄÄ persoonalliseen Solo Sokos Hotel Torniin.

Tässä työssä pääset työskentelemään tarjoilijana klassisessa Ravintola Tornissa, baarimestareiden korkeakouluksi sanotussa American Barissa ja kaupungin katolla Ateljee Barissa - vain taivas on rajana! Työsi ydintä on vaihtelevat työtehtävät ja onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen asiakkaalle.

Nopeatempoinen ravintolaympäristö edellyttää työntekijöiltämme kykyä työskennellä paineen alla. Aurinkoinen asiakaspalveluasenne sekä ymmärrys asiakaskokemuksen merkityksestä ovat työntekijöillemme itsestäänselvyys. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia osana tiimiä. Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Kyseessä on määräaikainen työ, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu vuoden loppuun asti. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h / 3 viikkoa.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Tule häikäisemään asiakkaat valoisan hymysi lisäksi myös herkullisella ruoalla ja upeilla juomilla !

Edellytykset työnsaannille:

  • Sujuva suomen kieli
  • Sujuva englannin kieli

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan

  • Hygieniapassi
  • Negatiivinen salmonellatodistus