A la carte tarjoilija, Arctic Light Hotel
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia?

Haemme nyt ammattitaitoista a la carte tarjoilijaa talvisesonkiin Arctic Light Hotelliin, ravintola Arctic Boulevardiin.

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Sinulla on tehtävään tarvittavaa kokemusta vastaavasta työstä jo muutamia vuosia ja haluat kehittää ammattiaitoasi jatkuvasti. Puhut,sujuvaa suomea ja englantia ja sinulla on tehtävään vaadittavat hygienia- ja anniskelupassi.

Työsuhde on määräaikainen talvisesongin ajalle (joulu-helmikuu), vähimmäistuntimäärällä 90h/3viikkoon, Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Rekrytointia hoitaa Opteam Lapin toimisto. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää hakuun liittyen, otathan yhteyttä: +358108500554 tai lappi@opteam.fi. (Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia).

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1178524
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi