(Poistunut julkaisusta)

A la carte tarjoilija, Arctic Hotel Collection
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia?
Haemme nyt hotelli- ja ravintola-alan huippuosaajia esimies- ja asiakaspalvelutehtäviin eri yksiköihimme.

Haemme a la carte tarjoilijaa Ravintola Monte Rosaan ja Arctic Boulevardiin talvisesongiksi.

Sinulla tehtävään tarvittava koulutus ja kokemusta vastaavasta työstä. Sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen ja englannin osaaminen. Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja kokemusta a la carte tarjoilusta vähintään 2 vuotta.

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Työsuhde on määräaikainen talvisesongin ajalle (joulu-helmikuu, 1.12.2018-28.2.2019), vähimmäistuntimäärällä 90h/3viikkoon, Palkkaus sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Mahdollisuus saada lisätunteja aamupalalta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Rekrytointia hoitaa Opteam Lapin toimisto. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää hakuun liittyen, otathan yhteyttä: +358108500554 tai lappi@opteam.fi. (Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia).