À la carte -taitoinen kokki Vierumäelle
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY
Suomen Urheiluopisto on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto kehittää, tuottaa ja markkinoi liikuntaan ja vapaa-aikaan liittyviä sekä kansallisesti että kansainvälisesti korkeatasoisia valmennus-, koulutus- ja liikuntapalveluja. Ydintoimintaa ovat liikunta-alan koulutus, terveysliikunta ja urheilu.

Suomen Urheiluopisto on vapaan sivistystyön oppilaitos, joka järjestää myös ammatillista perus- ja lisäkoulutusta sekä koulutustoimintaa tukevaa maksullista palvelutoimintaa. Ammatillinen aikuiskoulutus kehittää, suunnittelee ja toteuttaa tutkintoon johtavaa koulutusta, täydennyskoulutusta, alan seminaareja, lyhytkursseja sekä työelämää palvelevia ja kehittäviä hankkeita ja projekteja.

Suomen Urheiluopisto on Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Alueella sijaitsee myös Kansainvälinen Jääkiekon Kehityskeskus.

Toimenkuva
Etsimme Vierumäki Resort Hotellille ammattitaitoista à la carte -kokkia. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä olisi tarjolla ainakin vuoden 2018 loppuun saakka. Työ on kokoaikainen 112,5h/3vk ja työvuorot sijoittuvat ma-su välille.

Työssä on mahdollisuus majoittua Urheiluopiston alueella edulliseen hintaan. Vierumäki tarjoaa tekijöilleen myös erittäin kattavat henkilöstöedut liikunta- ja ravintolapalveluista.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta ammattitaitoista työotetta, joustavuutta sekä kykyä työskennellä kiireessä ja paineen alla. Työssä menestyminen edellyttää aikaisemman työkokemuksen lisäksi positiivista asennetta, tiimityötaitoja sekä halua kehittyä työssäsi.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla tulee olla alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta à la carte -ruokien valmistuksesta.
Muut tiedot
Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus meillä, soita puh. 03 873 200, niin täydennetään tietosi.
Kesto
vuoden 2018 loppuun
Lisätietoja
Karoliina Könönen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.07.2018 mennessä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146789
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Karoliina Könönen (lahti (a) vmp.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Vierumäki