(Poistunut julkaisusta)

À la carte -kokki/vuoromestari (Helsingin keskusta)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Ravintola Copas y Tapas on Helsingin Kluuvissa sijaitseva, perheomisteinen ruoka- ja viiniravintola. Tarjoilemme paikallisiin ja sesonginmukaisiin raaka-aineisiin pohjautuvaa modernia eurooppalaista ruokaa ja todennäköisesti Pohjoismaiden kattavimman valikoiman espanjalaisia viinejä. Sesongin salliessa keräämme keittiön käytettäväksi runsaasti villejä yrttejä, marjoja ja sieniä. Keittiömme sydämenä toimii Josper-puuhiiliuuni, jossa valmistamme sesongin mukaan vaihtuvat pääruokamme.

Ravintola Copas y Tapas etsii nyt kauttamme à la carte kokkia/vuoromestaria osaksi huipputiimiään Helsinkiin.

Sovit tehtävän mainiosti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Olet tottunut työskentelemään kiireisessä ja vilkkaassa ympäristössä ja tiimityöskentely on sinulle luontaista. Olet à la carte -taitoinen ammattikokki: hommat hoituvat sinulta itsenäisesti ja ne asiat, mitä et välttämättä vielä täysin hallitse, korvaat innokkuudellasi oppia ja omaksua uutta. Tehtävään edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle kokoaikatyön (112,5 h/3 vkoa), mukavan työympäristön sekä laadukkaat raaka-aineet, joista valmistaa ruokaa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja perehdytyksen tehtävään.

Työt alkaa sopimuksen mukaan viimeistään syyskuun 2018 alussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.