(Poistunut julkaisusta)

A la carte -kokki
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Oletko keittiöalan rautainen ammattilainen ja nautit suuresti, kun luovuutesi pääsee valloilleen keittiössä? Mahtavaa!

Etsimme nyt kokenutta À LA CARTE -KOKKIA asiakkaallemme Pietarsaaren alueelle.

Työssäsi vastaat ravintolaelämyksien luomisesta sekä à la carte -ravintolan toiminnasta. Työ pitää pääosin sisällään ravintolan menu-ruokien valmistamisen, mutta työtehtäviin saattaa aika-ajoin kuulua myös aamiaisen tai lounaan valmistamista. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja sijoittuu maanantaista lauantaihin pääosin iltoihin. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme sinulta ravintola-alan tuntemusta sekä kokemusta à la carte -ravintoloista. Myös koulutus alalta on välttämätön. Mahtavaa, jos sinulla on tämän lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä suomen ja/tai ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään työn, jossa pääset kehittämään itseäsi. Saat tärkeän roolin sujuvan ravintolaelämyksen toteuttamisessa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, saat tehtävässä mahtavan tiimin tueksesi!

Onko tämä työ juuri sitä mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 22.7.2019. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi