(Poistunut julkaisusta)

À La Carte Kokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Tarjoamme kesäksi upean työmahdollisuuden Á La Carte kokille! Tämä paikka on juuri sinulle, joka hallitset Á La Carte kokin salat ja nautit vilkkaasta hotelli- ja ravintolamaailman sykkeestä.

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa tai kehitteillä/rakenteilla lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta. Päivittäin 16 000 työntekijäämme pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaidemme viihtymiseen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Vastuullisuus on osa Scandicin DNA:ta ja Scandic on ansainnut Pohjoismaiden "best hotel brand" - maininnan (BDRC).

Etsimme Rauman Scandicille kokkia hotellin Á La Carte ravintolaan. Pääset työskentelemään osaksi huipputiimiä ja toteuttamaan intohimoasi ruokaan. Työpaikka sijaitsee lähellä kesäisen Rauman keskustaa.

Tehtävä edellyttää, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn Á La Carte ravintolan kokkina. Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ vaatii paineensietokykyä ja hyviä kommunikointitaitoja. Haluathan tarjota asiakkaille vain parasta!

Tarve on kesäkuusta ainakin syyskuuhun 2018 asti. Työ on kokopäivätyötä.

Palkka määräytyy kokemuksen & työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Rauma puh. 0207479290.

Edellytykset työnsaannille: Kokki, A la Carte, Hygieniapassi, Salmonellatodistus