(Poistunut julkaisusta)

À la carte kokki, Uppalan Kartano / Vinola
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Uppalan Kartano on Seinäjoen ydinkeskustan kupeessa sijaitseva laadukas à la carte -ravintola, joka henkii historiaa ja arvokkuutta. Keittiö elää Pohjolan vuodenaikojen tahdissa, eteläpohjalaisia lähialueen raaka-aineita hyödyntäen. Ystävällinen henkilökunta haluaa tarjota asiakkaille elämyksiä ruoan ja viinin parissa.

Uppalan Kartanon 10-vuotisjuhlapäivänä 10.7.2019 avasi ovensa ravintola Vinola, joka on Uppalan Kartanon tytäryritys. Vinola on ystävällinen ja maukas bistro, joka tarjoaa hyviä viinejä sekä rentoa ruokaa. Vinola sijaitsee ihan Seinäjoen ydin keskustassa, uudella Keskustorilla. Vinola on leppoisa, tunnelmallinen rennon ruokailun ja mukavan illan viettopaikka. Ravintola on kallellaan etelään niin fyysisesti kuin myös ideologisesti.

Haemme Uppalan Kartanoon sekä Vinolaan Seinäjoelle À LA CARTE KOKKIA ilta- ja viikonlopputöihin. Työtunteja on tarjolla noin 30 h /3 vko.

Odotamme:

- Aikaisempaa kokemusta à la carte -annosten valmistamisesta

- Oma-aloitteista ja ripeää työotetta

- Huolellisuutta ja tarkkuutta

- Erinomaista paineensietokykyä

- Hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja vauhdikkaan työn arvostetulla asiakkaallamme

- Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan

- Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

- Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

- Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli koet olevasi etsimämme kokki, jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.