A' la carte kokki Star Arctic Hotel Saariselkä
Star Arctic Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Yksityisomisteinen Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa!
Etsimme pieneen idylliseen joukkoon tiimipelaajia, joiden tähtäimessä on hyvän ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen asiakkaille. Toivomme sinulla olevan halua kehittyä ja oppia uutta ja olet valmis tarvittaessa auttamaan työkaveria yli osastorajojen.

Etsimme KOKKEJA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet luonnonläheisyydestä nauttiva ja positiivisella asenteella varustettu keittiön rautainen ammattilainen, joka haluaa tarjota erinomaisia makuelämyksiä asiakkailleen myös sesongin ruuhkahuippuina. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita raaka-aineita ja lähituotantoa modernin keittiön antimia unohtamatta. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia. Toivomme sinun olevan valmis myös yksintyöskentelyyn ja pystyt hoitamaan hiljaisena aikana koko keittiön ruokahuollon aamupalasta a' la carteen salin puolta unohtamatta.

Sinulla tulee olla hygieniapassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea ja hallitset jossain määrin myös englanninkielen. Sijaintimme takia toivomme sinun olevan ajokortillinen hakija.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Tarjolla on täydet tunnit 112,5h/3vk (sisältäen myös aamuvuoroja).

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 250eur/kk). Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tai sovitusti myöhemmin – töitä on tarjolla aina huhtikuuhun 2022 saakka, myös lyhyemmät pätkät mahdollisia.

Laitathan hakemuksesi rohkeasti tulemaan oheisesta linkistä mahdollisimman pian, koska teemme valintoja jo hakuaikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476390
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.siltala (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504474677
  • Sijainti: Inari