(Poistunut julkaisusta)

Á la carte kokki, Star Arctic Hotel, Saariselkä
Star Arctic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa!

Haemme Á LA CARTE KOKKIA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu keittiön rautainen ammattilainen, joka haluaa tarjota erinomaisia makuelämyksiä asiakkailleen myös sesongin ruuhkahuippuina. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita raaka-aineita ja lähituotantoa modernin keittiön antimia unohtamatta. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla hygieniapassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea, muut kielet katsotaan eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Toivomme sinun sitoutuvan työhön joulukuun 2020 alkupuolelta huhtikuun alkuun 2021 saakka.

Mahdollisuus maksulliseen kimppamajoitukseen.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 sekä henkilöstökonsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.