(Poistunut julkaisusta)

À la carte kokki, Ravintola Trappi (Naantali)
Ravintola Trappi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Ravintola Trappi on pitkät perinteet omaava ravintola Naantalin rannassa, vanhan luostarikirkon kupeessa. Trappi palvelee ympäri vuoden. Kesäkaudella samaan ravintolaperheeseen kuuluvat myös kesäravintolat Trapin Piha, Cafe Santala, Merisali ja saarikohteemme. Listaltamme löytyy niin kotimaisia kuin maailman makujakin. Käytämme paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita, kuten paikallisten kalastajien pyydystämiä meren antimia.

Ravintola Trappi etsii nyt kauttamme ALA CARTE -KOKKIA/VUOROMESTARIA kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Vuoromestarina olet vetovastuussa ravintolamme toiminnasta. Tiedostat miten suuri merkitys työlläsi on asiakaskokemuksen kannalta ja haluat aktiivisesti tehdä tästä kokemuksesta vieläkin paremman.

Olet etsimämme ammattilainen, jos sinulla on jo työkokemusta ala carte kokin tehtävissä toimimisesta, sekä myös tahtoa johtaa omalla esimerkilläsi ja auttaa työkavereitasi olemaan parhaimmillaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä avustamme tarvittaessa myös asunnon hankinnassa. Työskentely tapahtuu ma-su välillä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity mukaan aurinkoiseen Naantaliin tiimiimme!

Kiinnostuitko työstä Naantalissa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Ravintola Trappi ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.