(Poistunut julkaisusta)

À la carte kokki ravintola Salveen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Saavatko silakat sinut ilosta suunniltasi? Nytpä koitti tilaisuutesi! Pääset pian suuntaamaan kohti uniikkia työpaikkaa, jonka perinteissä näillä herkullisilla merenelävillä on tärkeä merkitys. Salvessa hyvä fiilis tarttuu vauvoista vaareihin ja taiteilijoista ministereihin.

Haemme nyt ravintola Salveen KOKKIA, jonka ansiona on vahva ravintola-alan kokemus, ja tietenkin intohimo hyvään ruokaan. Varmalla ammattitaidollasi sinulta syntyvät niin perinneherkut kuin modernimmatkin ruokalajit, ja olet kuin kala vedessä ravintolassa, jossa kaikki ruoka tehdään alusta asti itse. Erityisen loistavasti sovit Salven porukkaan, jos haluat vetää tiimisi kanssa yhtä köyttä ja sinulta löytyy myös ripaus reipasta merimieshenkeä. Lisäksi tarvitset työssä suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Valitsemamme kokki pääsee aloittamaan työt heti ja työt jatkuvat joulukuun loppuun saakka. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä pystyt työskentelemään! Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa erilaisissa vuoroissa kaikkina ravintolan aukioloaikoina.

Kuulostaako hyvältä? Ei muuta kuin verkot vesille ja hakemusta tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Ravintola-alan koulutus, Työkokemus 1-3vuotta