(Poistunut julkaisusta)

Á la carte -kokki Radisson Blu Espooseen
Radisson Blu Espoo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Otaniemessä meren rannalla sijaitsevassa Radisson Blu Hotel Espoossa teknologia ja bisnes kohtaavat luonnon ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Hotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen niin arjen keskellä kuin vapaa-ajalla. Hotelli sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, kävelymatkan päässä Aalto Yliopiston metropysäkiltä ja ainoastaan 15 minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Haemme nyt kahta Á LA CARTE -KOKKIA työskentelemään Radisson Blu Espoon ravintola Rantaan

Ravintola Ranta on suomalainen keittiö kansainvälisin vivahtein, jossa järjestetään tilaisuuksia intiimeistä juhlista ikimuistoisiin illanistujaisiin. Ravintolan kansainvälinen menu sisältää klassikkoherkkuja ja rentoa meininkiä.

Tule mukaan Radisson Blu Espoon ammattitaitoiseen tiimiin luomaan upeita elämyksiä asiakkaille! Sovit tehtävään loistavasti, jos omaat aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan, itsenäisen otteen työskentelyyn ja olet kerännyt jo aikaisempaa kokemusta À la Carte-kokin tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen- sekä englannin kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tunteja on tarjolla keskimäärin 90h / 3 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä pitkäänkin, joten tämä pesti voi hyvinkin olla ovi pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!