(Poistunut julkaisusta)

A la carte kokki Nova Bistroon Leppävaaraan (1404)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme palvelukseemme Nova Bistroon Leppävaaraan

A LA CARTE KOKKIA

Stella Business Parkissa on kaksi ravintolaa. Toinen ravintoloista on korkeatasoinen henkilöstöravintola, jossa ruokailee päivittäin noin 400 lounastajaa. Toinen ravintola on tunnelmallinen Bistro, jossa ala carte ja pöytiintarjoilu, ruokailijoita käy päivittäin noin 100.

Bistro on rennon iloinen ruokaravintola, jonne on helppo tulla nauttimaan yhdessäolosta mutkattoman palvelun ja hyvän ruuan ääreen pöytiin tarjoiltuna.  Katso esittelyvideomme täältä: https://vimeo.com/191595023/05823f996a

Toimit kokkina valmistaen kauniita ja maukkaita lautasannoksia, pääsääntöisesti ala carte ravintolassamme Nova Bistrossa.

Odotamme

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja useamman vuoden monipuolista työkokemusta kokin tehtävistä, sekä toivomme, että olet valmistanut a la carte annoksia. Sinulta hoituu tarvittaessa myös kylmien ruokien ja kokoustarjoilun, sekä kahvilatuotteiden valmistus. Et hätkähdä kiirettä ja olet ripeä ja yhteistyökykyinen tiimipeluri.

Ravintolassa toimii pieni ja tehokas tiimi ja toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä toimia monipuolisesti ravintolamme eri työtehtävissä tarvittaessa.

Luonteeltasi olet avoin, sosiaalinen ja reipas persoona sekä pidät asiakaspalvelusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 14.30 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ aloitus sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Heikkinen gsm 050 590 40 35, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.