(Poistunut julkaisusta)

À la carte -kokki kesätyöhön, Salve
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Saavatko silakat sinut ilosta suunniltasi? Nytpä koitti tilaisuutesi! Pääset pian suuntaamaan kohti uniikkia työpaikkaa, jonka perinteissä näillä herkullisilla merenelävillä on tärkeä merkitys. Salvessa hyvä fiilis tarttuu vauvoista vaareihin ja taiteilijoista ministereihin.

Haemme nyt Salveen kesäksi KOKKIA, jonka ansiona on vahva ravintola-alan kokemus, ja tietenkin intohimo hyvään ruokaan. Varmalla ammattitaidollasi sinulta syntyvät niin perinneherkut kuin modernimmatkin ruokalajit, ja olet kuin kala vedessä ravintolassa, jossa kaikki ruoka tehdään alusta asti itse. Erityisen loistavasti sovit Salven porukkaan, jos haluat vetää tiimisi kanssa yhtä köyttä ja sinulta löytyy myös ripaus reipasta merimieshenkeä. Lisäksi tarvitset työssä suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Valitsemamme kokki pääsee työskentelemään sopimuksen mukaan touko/kesäkuusta elokuu/syyskuuhun. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä pystyt työskentelemään! Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 erilaisissa vuoroissa kaikkina ravintolan aukioloaikoina. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta tulevia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa.

Kuulostaako hyvältä? Ei muuta kuin verkot vesille ja hakemusta tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Ravintola-alan koulutus, Työkokemus 1-3v