(Poistunut julkaisusta)

À la carte -kokki kesätyöhön, Belge
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja seurusteluravintola kahdessa kerroksessa Kluuvikadulla. Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa niin laadullisesti kuin määrällisesti. Tämä on myös Belgen ohjenuora; tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä.

Haemme belgeen À LA CARTE -KOKKIA, joka rakastaa työskennellä keittiössä osana ravintolan reipasta työporukkaa. Tämän ravintolan listalta löytyy ruokaa maksapihveistä simpukoihin, joten pääset tarttumaan monipuoliseen ruoanvalmistukseen. Tarvitset tehtävässä aiempaa kokemusta á la carte -keittiön parista, oma-aloitteista otetta sekä positiivista asennetta. Tarvitset työssä joko suomen tai englannin kielen taitoa ja myös hygieniapassi on luonnollisesti edellytys työn hoitamiselle.

Työt käynnistyvät kesäkuun alussa ja jatkuvat elokuun loppuun asti tuntimäärällä 90 h/3 viikkoa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös jatkaa töitä syksyllä, joten tämä kesäpesti voi hyvinkin olla ovi pidempiaikaiseen työsuhteeseen! Autamme tarvittaessa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Ravintola-alan koulutus, Työkokemus 1-3v