(Poistunut julkaisusta)

A la carte kokki, Kekäle, Levi Hotel Spa
Levin Matkailukeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

” Meillä ruoka on viimeisteltyä ja upean näköistä ja makuista! Haluamme, että asiakkaamme saa unohtumattoman makuelämyksen, on sitten kyseessä fine dining asiakas pääkaupunkiseudulta tai hääpariskunta Singaporesta. Ja kukapa olisi uskonut heti alussa, että yksi suosituimmista menuistamme on viiden ruokalajin yllätysmenu”, toteaa liiketoimintajohtaja Juha Partanen. Herättääkö tämä kiinnostuksesi? Tule kehittämään ja kehittymään Kekäleeseen ja anna oman jälkesi näkyä.

Kekäle Bar & Grill on casual fine dining ravintola, jonka keittiön sydämenä sykkii avohiiligrilli. Loimottava tuli, tuoksut ja äänet tuovat illalliselle oman tunnelmansa. Näihin puitteisiin haluamme sinun loihtivan maittavat annokset, jotka sykähdyttävät, maistuvat ja houkuttelevat asiakkaita ruokailemaan ravintolamme tulen ääreen.

Etsimme asiakkaallemme A LA CARTE KOKKEJA määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudeksi 2019 - 2020.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu keittiön ammattilainen, joka haluaa tarjota erinomaisia makuelämyksiä asiakkailleen myös sesongin ruuhkahuippuina. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita raaka-aineita ja lähituotantoa modernin keittiön antimia unohtamatta. Lisäksi tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Sinulla tulee olla hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin englantia, muut kielet katsotaan eduksi.

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 250eur/kk), mutta huomioithan, että asunnon ja työpaikan välinen matka on vajaa 2km. Työn aloitus mahdollisimman pian ja aina huhtikuulle 2020 saakka.

Avaamme talvelle myös boutique-hotelli Design Hotel Levin ja sen myötä asiakaskuntamme vahvistuu entisestään. Jos tehtävä ja aktiivinen elämä erämaan reunalla on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.