(Poistunut julkaisusta)

A la carte kokki Kappeliin
HOK-Elanto / Kappeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Oletko kenties vahva kalla vai tuntuuko lämpimän puolen keittiötyö tutuimmalta? Tässä työssä pääset loihtimaan Espan helmen maineikkaita herkkuja. Kutsumme sinut työskentelemään Helsingin keskeisimmälle paikalle Eteläesplanadille.

Haemme KOKKIA työskentelemään ravintola Kappelin.

Helsingin sydämessä Esplanadin puiston länsipäädyssä sijaitsee legendaarinen Ravintola Kappeli. Tämä Helsingin – ellei jopa koko Suomen – ykköspaikka on ilahduttanut kävijöitään jo yli 150 vuoden ajan.

Kappelin keittiössä pääset osaksi mahtavaa työporukkaa. Tähän työhön tarvitaan osaajaa, joka varmistaa makuelämysten kutkuttelevuuden ja hallitsee homman sujuvasti. Työtehtävät katsotaan taitosi ja kokemuksesi mukaan. Edellytämme, että keittiössä toimiminen on sinulle tuttua touhua ja työskentelet varmalla otteella, olipa kyseessä sitten päivä- tai iltavuoro, viikonloppu taikka arki.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on kokoaikainen toistaiseksi voimassaoleva työ. Edellytämme sinulta lisäksi hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta. Tehtävässä tarvitset suomen tai/ja englannin kieltä.

Haluatko olla osa tätä hyväntuulista työyhteisöä, hae tehtävään heti!

Kappeli on osa HOK-Elantoa.