(Poistunut julkaisusta)

A la Carte-kokki Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

A la Carte-kokkia

Kulturelliin kohtauspaikkaan ja viehättävään ravintolaan Vallilaan.

Ravintola tarjoaa herkullista lounasta ja maukkaita naposteltavia sekä illallista eurooppalaiseen tyyliin. Ravintola sijaitsee elävän kulttuurikeskuksen yhteydessä ja tarjoaa myös väliaikatarjoilut sekä illalliset esitysten yhteydessä.

Toivomme Sinulta:

  • Kokin ammattitutkintoa ja vahvaa aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä
  • Osaamista À la carte -ruokien valmistamisesta
  • Itsenäistä otetta ja oma-aloitteisuutta
  • Taitoa työskennellä tehokkaasti, valmistaen maukasta ruokaa kiireessäkin

Edellytämme:

  • Sujuvaa Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme Sinulle:

  • Viihtyisän työympäristön sekä mukavan työyhteisön
  • Osaamisesi mukaan monipuoliset työtehtävät
  • työtunteja olisi tarjolla vähintään 90h/3vkoa, tammikuun alusta alkaen

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi, niin laita pikaisesti hakemus nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai lähetä hakemuksesi ansioluettolen kera sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net, niin otamme sinuun yhteyttä. Haastattelut aloitamme heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Kerro hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja palkkapyyntösi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.