(Poistunut julkaisusta)

A la Carte -kokki, Fly Inn, Helsinki Airport
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Etsimme Select Service Partner Finland Oy:lle Helsinki-Vantaan lentoasemalle a la carte -kokkia korkeatasoiseen Fly Inn ravintolaan. Ravintola yhdistää elementtejä suomalaisesta luonnosta kansainvälisellä modernilla otteella. Tarkoin valitut vintage-objektit viittaavat ravintolan rikkaaseen historiaan kentän vanhimpana ravintolabrändinä.

Fly Inn ravintolan tasokkaat a la carte -annokset valmistetaan alusta loppuun ammattitaidolla. Vastaat asiakkaiden ensiluokkaisesta makuelämyksestä, jonka takaat intohimollasi ammattiisi ja halullasi tehdä vain parasta. Työnkuvaan kuuluu annosruokien valmistamisen lisäksi aamiaisen valmistamista ja keittiön kaikkiin työtehtäviin osallistumista. Sinulla on itsenäinen työote ja olet valmis oppimaan aina uutta!


Edellytämme sinulta

Ammattitaitoa, jonka olet hankkinut työelämässä ja/tai ravintola alan koulutuksen kautta
Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta
Tiimityöskentelytaitoja ja hyvää huumoria
Ammattiylpeyttä
Valmiutta vuorotyöskentelyyn, ravintolamme aukaisevat ovensa jo klo 6.00 aamulla ja sulkevat klo 21.00


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä osana suurta työyhteisöä ja olla mukana uudessa ja uniikissa miljöössä aivan kiitoradan vieressä
Mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä urallasi
Parkki- tai taksiedun
Tuote-etuja ja alennuksia
Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, täytä hakemus pikimmiten ja vakuuta meidät osaamisellasi.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi