(Poistunut julkaisusta)

À la Carte -kokkeja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haluatko olla mukana tekemässä jotain aivan uutta?


Etsimme nyt uuteen ravintolaamme À LA CARTE -KOKKEJA Helsingin Vallilaan.

À la carte -kokkina vastaat korkeatasoisen ruoan valmistamisesta niin kylmällä kuin lämpimälläkin puolella. Valmistat herkullisia ja visuaalisesti näyttäviä annoksia sekä vierastarjoiltavia erilaisiin juhla- ja edustustilaisuuksiin. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-18 välille, mutta töitä saattaa olla satunnaisesti iltaisin tai viikonloppuisin ennalta sovitusti. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.


Rakastat asiakaspalvelua ja haluat tehdä töitä parhaiden raaka-aineiden kanssa. Olet kiinnostunut alan trendeistä, ja luomu, lähiruoka ja vastuullisuus ovat lähellä sydäntäsi. Olet sanavalmis ja pidät asiakkaiden kanssa keskustelusta. Avokeittiö ei ole sinulle kynnyskysymys, ja puuhiiligrillikin on sinulle ehkä jo entuudestaan tuttu. Pystyt muuntautumaan aamiaisesta tilaisuuksiin ja haluat tehdä asiakkaiden eteen parhaasi. Sinulla on positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan. Olet mukana tekemässä jotain aivan uutta!

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta alalle sekä vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.4.2019.  Kurkkaa ISS:llä vuoropäällikkönä työskentelevän Lazaron tunnelmia: https://www.youtube.com/watch?v=WrtzMoyTaiE


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-