À la carte -kokkeja Radisson Blu -hotelleihin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Oletko rautaisen ammattitaidon omaava ravintolakokki, jolle unohtumattomien makuelämysten loihtiminen on sydämen asia? Miltä kuulostaisi à la carten parissa työskentely Radisson Blu -hotellissa pääkaupunkiseudulla? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme À LA CARTE -KOKKEJA Radisson Blu -hotelleihin pääkaupunkiseudulle. Työssäsi valmistat toinen toistaan herkullisempia à la carte -annoksia ravintolan asiakkaille ja huolehdit omalla työlläsi siitä, että asiakkaat lähtevät ravintolasta kylläisinä ja tyytyväisinä. Toivomme, että sinulta löytyy alan koulutus sekä työkokemusta à la carte -kokin tehtävistä, jotta sinulla pysyy homma hanskassa kiireisempinäkin hetkinä!

Työt alkavat mahdollisimman pian, ja töitä hyvälle tekijälle on luvassa pidemmäksi aikaa. Työ on iltapäivä-/iltapainotteista, joten olethan mieluummin iltavirkku!

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten ja nappaa itsellesi työpaikka, jossa pääset luomaan makujen sinfonioita! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495401
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa