A la carte -kokkeja Peurunkaan
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

”Peurunka on yksi suurimmista yksityisistä hyvinvointimatkailun toimijoista. Vuonna 2019 Peurungassa vieraili noin 300 000 asiakasta ja eri alan ammattilaisia Peurungassa työskentelee n. 100. Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa luonnonkauniin Peurunkajärven rannalla. Peurungassa pääset nauttimaan niin kylpylän, hemmottelun, kuntoutuksen kuin kuntosalin palveluista, mutta myös erilaisista tapahtumista sekä kattavista ravintolapalveluista. Läheinen monimuotoinen luonto ja järvi mahdollistavat myös monenlaiset aktiviteetit ulkona luonnossa. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://peurunka.fi/

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina kahta A la carte -kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

 

Työ pitää sisällään monipuolisia kokin työtehtäviä. Kokkina työskentelet Peurungassa sijaitsevassa Ravintola Peurankellossa. Töitä tehdään 2-vuorossa viikon jokaisena päivänä kello 6.00-23.00 välillä. Haemme joukkoomme työtään rakastavia kokkeja. 

 

Toivomme tulevilta a la carte -kokeilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä koulutusta. Tapahtumien aikaan keittiössä on huisketta, joten toivomme sinun työskentelevän hymyssä suin myös kiireen keskellä. Toimit osana ammattitaitoista keittiötiimiä. Peurungassa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä urallasi, joten toivomme sinulta halua kehittää niin itseäsi kuin työympäristöäsikin.

 

Peurunka tarjoaa sinulle mielenkiintoisen sekä vastuullisen työtehtävän dynaamisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme hyvät työpaikkaedut mm. loistavat liikuntamahdollisuudet, virkistyspäivät, lounasedun, hyvän työterveyshuollon, ilmaisen parkkipaikan jne. Työsopimus solmitaan suoraan Peurunka Oy:n kanssa. Jos koet olevasi etsimämme tekijä tähän vastuulliseen työtehtävään, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy perjantaina 22.10.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja hausta antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797 / essi.kalajanniska@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503714
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Laukaa