(Poistunut julkaisusta)

A la carte -kokiksi Ravintola Sandvikiin Turun saaristoon!
FeedIn Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Oletko sinä etsimämme palvelualtis ja oma-aloitteinen kokki, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja nauttii aidosti työstään? Haemme nyt Turun saaristossa sijaitsevaan Ravintola Sandvikiin ammattitaitoista kokkia, joka taitaa niin a la carten kuin buffetin. Työsuhde kestää toukokuusta lokakuuhun.

Odotamme sinulta:

  • Suomen ja englannin kielentaitoa, ruotsin kielen osaaminen iso plussa
  • Alan koulutusta sekä kokemusta
  • Kokemusta buffeen valmistamisesta ja esillelaitosta
  • Vahvaa kokemusta a la carte -ruokien valmistamisesta ja nostamisesta
  • Ruoanlaiton eri osa-alueiden kattavaa osaamista
  • Palvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta
  • Halua oppia uutta
  • Intohimoa ruoanlaittoon

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Työtunnit minimissään 90h/3 viikkoon
  • Mahdollisuuden majoitukseen
  • Määräaikaisen työsuhteen toukokuusta aina lokakuuhun asti
  • Pääsyä töihin myös Charter -risteilyille sekä kesäkuun lopulla PM-kisoihin Ypäjälle

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Jenni Imponen +358 50 464 9186 ja HR-koordinaattori Hilde-Milla Tiikkainen +358 50 3458 261.