(Poistunut julkaisusta)

A la carte- ja baaritarjoilijoita, Hullu Poro Oy, Levi
Hullu Poro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Nyt olisi tarjolla töitä vielä joulusesonkiin + kevätsesonkiin (helmi- huhtikuu 2020). Mietitkö muutaman kuukauden pyrähdystä toiselle paikkakunnalle? Haluaisitko lisää kokemusta alalta, ehkäpä erilaisesta miljööstä, talvisista Lapin tunturimaisemista?

Etsimme tulevaan talvisesonkiin Hotelli Hulluun Poron useisiin ravintoloihin TARJOILIJOITA BAARIIN SEKÄ A LA CARTE PUOLELLE. Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista ja moni työkaverikin puhuu äidinkielenään aivan muuta kieltä kuin suomea. Englanninkielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu ja muu kielitaito on pelkkää plussaa. Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Mitä osaat ja mitä haluaisit osata? Millainen persoona olet ja minkälaiseen tiimiin haluaisit / soveltuisit töihin? Tunnetko kotoisaksi olosi osaavana baarityöntekijänä ja vai nautitko kenties a la carte tarjoilijan työstä? Hullulta Porolta löytyy lisäksi Tonttulan Elämyskylä Könkäällä, jonne on mahdollisuus päästä tonttuilemaan ainakin joulukuun ajaksi, voisiko se olla sinun juttusi? Kerro meille taustasi, niin pystymme etsimään sinulle sopivan työpaikan.

Takaamme, että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten oma-aloitteisuus, tiimityötaidot, tehokkuus ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen. Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit että tuoreemmatkin tekijät, sillä tiimissä asenne ratkaisee! Tärkeintä on, että sinulta löytyy rohkeutta ja innovatiivisuutta hypätä kelkkaan mukaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Palkkaus vähintään TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden. Vaatimuksena työhön lisäksi hygienia- ja alkoholipassi. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi, niin pääsemme paremmin jyvälle osaamisestasi.

Mikäli sinulla ei ole asuntoa, niin se järjestyy asiaskasyrityksemme kautta. Majoitus on maksullinen kimppa-asunto (petipaikka) kävelymatkan päässä työpaikalta (max 2km), kuukausivuokra noin 200-300eur.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana, kuulemisiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.