A la Carte- ja aamiaistarjoilija
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme osaavaa A la Carte- ja aamiaistarjoilijaa Hankoon Regatta SPA Hotellin tunnelmalliseen ravintolaan.

Brasserie Regatassa nautitaan klassisesta ranskalaisesta brasserie tunnelmasta, Välimeren viinitarhojen parhaimpien viinien kera.

Pieni ja dynaaminen ravintolatiimimme etsii nyt täydennystä joukkoihinsa. Olisitko se sinä?

Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisten ravintoloiden palveluksessa. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä.

Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista ja halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä.

Ravintolassa palvelukielenä on suomi, englanti ja ruotsi.

Edellytämme voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia.

Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi nettisivuillamme tai sähköpostitse mika.hirvinen@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Tiedustelut arkisin klo 8-18 välillä Mika Hirvinen, 044 493 2109. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa heti ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan, joten toimithan siis pikaisesti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549656
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Hanko, Varsinais-Suomi