À la carte – ja aamiaistarjoilija Scandic Aviapolikseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Nautitko lennokkaasta työympäristöstä, jossa pääset osaksi mieleenpainuvia matkailuelämyksiä? Oletko positiivisella ja joustavalla asenteella varustettu palvelupersoona, joka pysyy rauhallisena myös hektisissäkin tilanteissa? Mahtavaa, sillä etsimme juuri nyt À LA CARTE – JA AAMIAISTARJOILIJAA hyppäämään mukaan Scandic Aviapoliksen vauhdikkaaseen menoon.

Uudistettu hotelli Scandic Aviapolis sijaitsee tapahtumarikkaan Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Hotellin ammattitaitoinen ja iloinen ravintolahenkilökunta pitää huolen, ettei nälkä pääse yllättämään kesken kongressimatkan ja että lomailijat saatellaan herkullisiin makumaailmoihin rentouttavassa tunnelmassa. Euroopan ja Aasian vilkas kaukoliikenne tuovat hotelliin paljon kansainvälisiä asiakasryhmiä, joten työkielenä toimivat suomi ja englanti. Mikäli sinulta taittuu asiakaspalvelu myös kiinaksi olisi tässä oiva tilaisuus päästä hyötykäyttämään tätä taitoa.

Työtehtäväsi koostuvat sekä à la carte – että aamiaistarjoilusta. Aamiaisella pirteät hyvän huomenen toivotuksesi saattelevat asiakkaat runsaan aamiaisbuffan äärelle. Tällöin vastaat ravintolasalin siisteydestä sekä yleisestä asiakaspalvelusta. Päivän taittuessa iltaan työskentelet à la carte -tarjoilijana huolehtien asiakkaiden ravintolaillan sujumisesta ja tunnelmanluonnista. Aikaisemman tarjoilukokemuksesi ansiosta sinulta löytyy viinisuosituksia täydentämään keittiön luomia makuelämyksiä ja kykenet vastaamaan itsenäisesti tarjoilun kulusta aina asiakkaiden vastaanottamisesta illan täydentävien kahvin ja avecin tarjoiluun.

Luvassa on keikkaluontoinen työsuhde ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 60 – 90h/3vko. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä kiinnostuksesi mukaan lisätunteja Aviacongressin puolella. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen eikä työpäivistä puutu hauskuutta. Töiden aloitusajankohta sekä palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti ja työsuhde solmitaan Opteamin kanssa. Jotta matkasi varhaisiin aamuvuoroihin kulkisivat sutjakasti, on omasta autosta tässä tehtävässä hyötyä.

Lentokentällä tapahtuu aina, joten pistä sinäkin tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi pian.

”This is the final call for Scandic Aviapolis flight to take your next career step!”

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Englannin kielen taito, Hygieniapassi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136246
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa