6 tulevaisuuden tekijää Scrum-kehitykseen, Uusi IT-duuni
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

6 tulevaisuuden tekijää Scrum-kehitykseen
Uusi IT-duuni

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2013

Etsimme motivoituneita ohjelmistokehittäjiä ja projektipäällikköä, joilla on vahva halu kehittyä ketterän ohjelmistotuotannon osaajiksi. Tarjoamme mahdollisuuden uuteen työpaikkaan, laadukkaan teknologiakoulutuksen sekä Scrum-sertfiointiin tähtäävän koulutuksen.

Ketterien eli Agile-menetelmien käytännöntaitajaksi kehittyminen saattaa olla hankalaa. Koulujen tarjoama opetus jää usein turhan pintapuoliseksi, eikä avoimiin työtehtäviin tarraaminen ole helppoa ilman riittäviä näyttöjä.

Tarjoammekin nyt kuudelle ohjelmistokehittäjälle ja projektipäällikölle mahdollisuuden kehittyä erilaisiin Agile-kehityksen rooleihin ja kouluttautua Scrum-sertifiointiin tähtäävillä valmennuksilla. Useat pääkaupunkiseudulla toimivat yritykset, niin start-upit kuin suuremmatkin toimijat, etsivät uusia kykyjä, joita odottaa sukellus Scrumin maailmaan.

Uusia osaajia rekrytoivat mm. seuraavat yritykset:

- Conmio
- e21 Solutions
- HiQ
- Profit Software

Väyläsi Scrum Developeriksi, Scrum Masteriksi tai Scrum Product Owneriksi

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa aloitat heti työskentelyn käytännön työtehtävissä. Tehtäviesi ohessa osallistut Scrumiin keskittyvään koulutukseen. Lisäksi koulutuksessa opit lisää työtehtäväsi vaatimasta teknologiasta tai työkalusta. Koulutuksista vastaavat Tieturi ja Sovelto. Koulutuksen jälkeen ymmärrät ketterän kehityksen perusteet ja pystyt työskentelemään Scrum-tiimissä roolissa, johon kehityt riippuen tehtävänkuvasta - Scrum Developer, Scrum Master tai Scrum Product Owner.

Etsimme henkilöitä, joilla on osaamista olio-ohjelmoinnista (Java, C#, .NET) sekä vahva motivaatio ottaa ketterät menetelmät haltuunsa. Vaihtoehtoisesti osaamisesi voi perustua työkokemukseen esimerkiksi projektipäällikön tehtävissä. Ennen kaikkea toivomme, että olet työtavoiltasi ja ajattelutavaltasi ketterä, sillä Scrumin parissa työskentely vaatii avointa ja läpinäkyvää kommunikointia, hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä muutosten hyväksymiseen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Tulevia Scrum-taitajia etsitään osana Uusi IT-duuni -ohjelmaa. Rekrytoiva koulutusohjelma soveltuu motivoituneille ja kehityshakuisille osaajille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan ja tarttua heti mielekkäisiin työtehtäviin. F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettava ohjelma tähtää vakituiseen työsuhteeseen.

Voit hakea ohjelmaan, jos olet vastavalmistunut, työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, lomautettuna, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Kun olet jättänyt hakemuksesi, kutsumme rekrytoivien yritysten tarpeita vastaavat henkilöt haastatteluihin. Tärkein tavoitteemme on, että löydämme taustaasi ja osaamistasi vastaavan yrityksen sekä työtehtävän.

Ohjelmaan valittujen henkilöiden kanssa solmitaan 6-8 kk mittainen koulutussopimus, jonka tavoitteena on vakituinen työsopimus. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa, ja koulutuksen aikana voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä ylläpitokorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

Kiinnostuitko? Hae mukaan heti!

Jätä hakemuksesi työhallinnon järjestelmään osoitteessa www.mol.fi/koulutukset (koulutusnumero 644611).
Hakijoiden esivalintaprosessin nopeuttamiseksi pyydämme sinua täyttämään tietosi myös Saranen Consultingin rekrytointijärjestelmään: https://saranen.rekrytointi.com/cv/form.php?jid=828&hash=0da8

Hakuaika ohjelmaan päättyy 14.3.2013. Lisätietoja voit kysyä Hanna Hovilalta, puh. 050 323 0545 tai hanna.hovila@barona.fi

Uusi IT-duuni toteutetaan F.E.C.-mallilla (Further Educated with Companies). Ohjelman valintaprosessiin kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting on osa Barona IT Oy:tä.