(Poistunut julkaisusta)

5G Business Development Manager
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

5G on jo täällä ja kasvaa vauhdilla. Se tuo todella paljon uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle ja tuotteille, jopa sellaisille, mistä kenelläkään ei ole vielä käsitystä. Onko sinulla palava intohimo päästä kehittämään 5G liiketoimintaa ja uskallusta astua uudelle tasolle?


Ketä etsimme?

Liittymäliiketoiminnan Laajakaista-tiimimme etsii innokasta Business Development Manageria 5G liiketoiminnan kehittämiseen. Laajakaista-tiimin vastuulla on sekä pidemmän ajan laajakaistaliiketoiminnan kehittäminen että päivittäisen toiminnan suunnittelu  ja nyt tarvitsemme vahvistusta juuri pidemmän ajan mobiililaajakaistaliiketoiminnan kehittämiseen.

Mistä päiväsi koostuu?

Vastuullasi tulee olemaan koko 5G liittymäliiketoiminnan kehittämisen prosessi. Keräät tietoa markkinasta; kasvatat asiakasymmärrystä tutkimuksilla ja tarvittaessa itsekin jalkautumalla asiakkaiden luo, jotta saamme ymmärryksen mitä asiakkaat odottavat 5G-liittymiltä ja päätelaitteilta. Toimit yhteistyössä tuotannon kanssa; mihin verkkoja fyysisesti tehdään, mikä tulee olemaan verkkojen käyttötarkoitus, minkälaista liikennettä verkoissa tulee kulkemaan, jotta ymmärrämme verkon mahdollisuudet ja rajoitteet. Lisäksi sparrailet myynnin kanssa; minkälaisia tuotekokonaisuuksia tulee myyntiin ja mitkä asiat ylipäänsä ovat olleet hittejä ja mitkä huteja, mihin tarpeeseen 5G myydään asiakkaalle, jotta myynti pystyy tehokkaasti myymään tuotannon loistavan teknologisen kehityksen.

Mitä odotamme sinulta?

Olet loistava lisä tiimiimme ja pärjäät tehtävässä kun sinulla on sopivan pohjan lisäksi valtava halu ja palo oppia ymmärtämään miten 5G markkinat syntyy, kehittyy ja miten 5G:stä tehdään suuri bisnes ja tietenkin miten me operaattorina saamme kannattavaa liiketoimintaa 5G:n ympärille eli miten saamme liittymiä kaupaksi. Ja toteuttamaan tämä kaikki suunnitelmallisesti.

Sopiva pohja tarkoittaa, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen ja/tai tekninen korkeakoulututkinto tai työkokemuksen kautta vastaavat tiedot. Olet loistava tiimipelaaja ja jalkaudut mielelläsi kohtaamaan asiakkaitamme arjessa ja osaat käydä jatkuvaa yhteistyökeskustelua sidosryhmiemme kanssa. Suurin osa asiakkaistamme on Suomea puhuvia kuluttajia, joten Englannin lisäksi puhut sujuvaa Suomea.

Arvostamme lisäksi mikäli sinulla on jo kokemusta mobiililittymäliiketoiminnan kehittämisestä ja teknistä ymmärrystä 5G tai aiempien sukupolvien teknologioista.

Elisalaiseen työkulttuuriin kuuluu vahvana osana paikkariippumaton työ, joten teet töitä siellä missä niitä parhaiten saat aikaiseksi. Tiimimme istuukin tällä hetkellä jo Pasilan ja Ylivieskan välillä. Olet kuitenkin valmis reissaamaan jonkin verran, jotta pystyt tekemään työsi tehokkaasti ja tapaamaan tiimiä, asiakkaita ja sidosryhmiä säännöllisesti päivittäisten virtuaalitapaamisten lisäksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Nousun uudelle tasolle ja todella upean mahdollisuuden kehittää uusimman teknologian liiketoimintaa. Tukenasi on tietenkin huippuasiantunteva tiimi sekä koko Elisan laaja osaaminen. Meille tärkeää on jatkuva parantaminen ja uskomme myös jatkuvaan oppimiseen, joten pidämme huolta työntekijöidemme jatkuvasta kouluttamisesta. Maksamme tietenkin kilpailukykyistä palkkaa ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle sopivasti haastavan työn, joka silti joustaa elämän menojen ympärillä.


Kiinnostuitko? Hae heti!

Lisätietoja voit kysellä Jani Asulalta (jani.asula@elisa.fi / 050 502 2251)


Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetämme turvallisuusselvityksen