(Poistunut julkaisusta)

5 ylläpitosiivoojaa Tampereelle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 5 ylläpitosiivoojaa Tampereen keskustan alueelle.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta työasennetta ja valmiutta fyysiseen työhön. Aiempi siivouskokemus tai alaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne. Työtehtävät sekä -kohteet riippuvat työntekijän omasta osaamisesta ja aikaisemmasta kokemuksesta, työtehtävinä voi olla esimerkiksi toimisto-, koulu- tai ravintolasiivousta.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamuvuoroa. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja osa-aikaisesti. Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.