(Poistunut julkaisusta)

5 tulevaa ohjelmistotestauksen ja DevOpsin asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys tai -testaus? Etsitkö väylää suunnata mielenkiintoisiin kasvualan töihin? Etsimme motivoituneita tekijöitä erilaisiin ohjelmistokehityksen, -testauksen ja IT-alan rooleihin. Hae mukaan pian – yritykset odottavat hakemustasi!

Mikäli haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi, tämä on sinun mahdollisuutesi aloittaa uusi työ mielenkiintoisissa IT-kehitystehtävissä. Kaakkois-Suomen (mm. Lappeenranta, Kouvola, Kotka) alueen yritykset etsivät kauttamme tulevaisuuden osaajia erilaisiin, ja eritasoisiin, teknisiin ja kaupallisiin rooleihin. Uudet työtehtävät etsivät tekijäänsä – hae mukaan pian!

 

Löydä uusi työ ja kasvata samalla asiantuntijuuttasi

Vauhdikkaasti kasvavalla alalla riittää paljon tekemistä nyt ja etenkin tulevaisuudessa. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pystyt aloittamaan uuden työn, sekä viemään osaamisesi uudelle tasolle huippukoulutuksen siivittämänä. Uramahdollisuuksia on monia: ohjelman kautta uusi roolisi voi liittyä mm. ohjelmistotestauksen, -kehityksen, DevOpsin, laadunvarmistuksen, testausautomaation tai järjestelmäkehityksen tehtäviin. Uusi työtehtäväsi voi olla esimerkiksi:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Test Engineer
 • DevOps-asiantuntija
 • Järjestelmä- tai sovellusasiantuntija
 • IT-tukihenkilö
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti
 • Testausautomaation kehittäjä
 • Testauspäällikkö
 • Manuaalitestaaja

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa alan asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija. 

 

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistain seuraavista piirteistä:

 • Olet analyyttinen ja tarkka tekijä, ja ongelmanratkaisu on sinulle toinen luontosi
 • Sinulla on aiempaa osaamista ja ymmärrystä esim. ohjelmistokehityksestä, -testauksesta, IT-alalta tai järjestelmistä esimerkiksi työkokemuksen, opiskelujen tai muiden projektiesi kautta
 • Erilaiset ohjelmistokielet, tietokannat ja teknologiat kuten Python, C, C++, DevOps, SQL & tietokannat herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea joitain näistä jo tarkemminkin
 • Sytyt koodauksesta sinua kiinnostaa teknisemmät kehitystehtävät TAI
 • Haluat hyödyntää osaamistasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin IT-projekteihin
 • Soveltuvan koulutustaustan tarjoaa mm. tekninen tai kaupallinen (korkeakoulu)tutkinto, kuten IT-tradenomi, insinööri, tietojenkäsittelyn FM, DI, KTM, datanomi
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

 

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Koulutus järjestetään yhdessä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää seuraavan työpaikkasi. Voit lukea lisää ohjelmasta myös nettisivuiltamme!

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20–25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Koulutus järjestetään kätevästi etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Ohjelmisto- ja testausalan osaaminen on entistä kysytympi taito ja osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin teknisiin, sekä liiketoimintalähtöisiin kehitystehtäviin.

 

Hae mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 23.11! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme yrityshaastatteluja parhaillaan!

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake.
Löydät Smart Testing Discovery -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 695392.
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä! Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää projektipäälliköltä Sandy Svahnilta. Tavoitat Sandyn parhaiten sähköpostitse (sandy.svahn@saranen.fi), tai puhelimitse (040 560 4612) maanantaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 12-14.

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma
Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.