5 tulevaa IT-Service Desk Talenttia
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Oletko IT-urasi alussa, tai onko sinulla toiveissa kehittää aiempaa vahvaa osaamistasi? Kiinnostaako rooli, jossa saat jalan oven väliin huippuyrityksissä ja sinulla on mahdollisuus kasvaa sertifioiduksi Microsoft-osaajaksi? Kuusi kuukautta kestävä Microsoft Akatemia voi olla väyläsi unelmatöihin!

Microsoft Azure on laajasti yritysten käytössä oleva pilvipalvelu, jota monet yritykset hyödyntävät erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Microsoft Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja syventyä Azuren maailmaan.

 

Microsoft Azure Akatemia – väylä uusiin työmahdollisuuksiin

Useat yritykset etsivät koulutusohjelman kautta agentteja IT-tukeen, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä tulevaisuuden pilvipalveluguruiksi. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi vielä käytännön työkokemusta alan tehtävistä – voit olla vasta urasi alkupuolella tai jo kokeneempi it-alan tekijä! Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on motivaatiosi ja intohimosi kehittää omaa osaamistasi sekä kasvaa pilvipalveluiden asiantuntijaksi. Tarjolla on eri levelien paikkoja riippuen lähtötasostasi. Käy tutustumassa rekrytoiviin yrityksiin.

 

Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

 • Junior System Specialist
 • Service Desk Agent
 • IT-tuki
 • Help Desk
 • Tekninen asiantuntija

 

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä

 • Haluat työssäsi hyödyntää ongelmanratkaisukykyäsi.
 • Sinulla on intoa kehittyä tekniseen rooliin.
 • Omaat positiivisen ja reippaan can do -asenteen.
 • Haluat työskennellä asiakkaiden kanssa ja ratkoa heidän ongelmiaan.
 • Viestit sujuvasti eri kanavien kautta mm. sähköpostitse, puhelimitse, chattien kautta tai paikan päällä.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä IT-alalta koulutuksen tai työkokemuksen kautta.
 • Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, datanomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva koulutus, joka antaa hyvän pohjan kehittyä it-alan teknisiin rooleihin.
 • Sinulla saattaa olla osaamista esimerkiksi Microsoft Office -tuotteista, Outlookista, käyttöjärjestelmistä sekä palvelimista.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologiakehitystä, tai sinulla saattaa olla jotakin harrastuneisuutta alalta.

 

Mikä Microsoft Azure Akatemia oikein on?

Kuuden kuukauden mittaisessa ohjelmassa kehityt asiantuntijaksi uuden työroolisi kautta. Työskentelet ohjelman ajan Microsoftin teknologioita käyttävässä yrityksessä ja kerrytät itsellesi arvokasta työkokemusta. Lisäksi osallistut töidesi ohessa kattaviin teknologiakoulutuksiin, jotka syventävät osaamistasi. Ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

 

Hae mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake täältä.
Löydät Microsoft Akatemiat –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 685421.
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Hakujakso päättyy 22.4.2019. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/microsoft-akatemiat/

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Mira Tapiolalta: mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787. Tavoitat Miran seuraavina ajankohtina: 4.-23.4. tiistaisin klo 11-12 ja torstaisin klo 12-13.

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Microsoft Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1252812
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa