5 ostajaa eri tuoteryhmiin
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Onko sinulla jo vahvaa kokemusta hankinnasta ja teet valikoimapäätöksiä asiakas edellä? Seuraatko aikaasi ja onko sinulla kaupallista näkemystä, jota hyödynnät työhösi liittyvissä päätöksissä sekä kehittämisessä?


Meillä pääset luomaan ja uudistamaan valikoimia osana taitavaa ja toisiaan tukevaa yksikköä, jota kehitetään yhdessä koko ajan eteenpäin. Olemme Suomen suurin halpakauppaketju ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuudessakin. Avoimet tehtävät ovat suoraan liiketoimintamme ytimestä. Tehtäväsi on tarjota jokaiselle suomalaiselle vastuullinen ja edullinen ostospaikka omissa tuoteryhmissäsi.


Etsimme tuloshakuisesti, päämäärätietoisesti ja itseohjautuvasti kaupankäyntiin ja työhön suhtautuvia ostajia kasvattamaan liiketoimintaamme ja tuontikauppaamme kannattavasti eteenpäin. Haemme Tokmannille viittä ostajaa vakituisiin työsuhteisiin seuraaviin tuoteryhmiin:


Puutarhakalusteet, ulkoruukut ja  pihakoristeet, kasvien ja kukkien kasvatustarvikkeet
Pienkalusteet ja huonekalut
Sähkötarvike, rakennustarvike ja sähkötyökalut (rauta, työkalut, autoilutuotteet)
Hyvinvointituotteet, terveys- ja urheiluvalmisteet sekä urheiluravinteet
Lemmikkieläimet, eläintenruoka ja -tarvikkeet


Ostajan työ Tokmannilla

Vastaat tehtävässäsi tuoteryhmiesi hankinnasta ja valikoiman muodostamisesta myymälöihin ja verkkokauppaan. Vastuullasi ovat oman tuotealueesi ostot, myynti, kannattavuus, lukujen ja tiedon analysointi ja kilpailukykyinen hinnoittelu sekä kilpailijoiden seuranta. Huolehdit tuotteiden saatavuudesta, varaston kierrosta ja hallinnasta, ostobudjetista sekä markkinointi- ja kampanjatuotteista. Olet kiinnostunut tuoteryhmistäsi ja seuraat alan trendejä, jotta pystyt valitsemaan sopivimmat tuotteet Tokmannin asiakkaille.

Sinulla on hyvä tuntemus tuoteryhmäsi parhaista tehtaista ja kokemusta yhteistyöstä niin koti- kuin ulkoimaisten tavarantoimittajien kanssa.  Teemme tiivistä yhteistyötä Shanghain hankintakonttorimme kanssa ja meillä on jatkuvaa yhteistyötä myös Norjan Europrisin ja Ruotsin Runsvengruppenin kanssa. Matkustat messu- ja toimittajakäynneille Eurooppaan ja Kauko-Itään tilanteen ne salliessa. Pidät yhteyttä myös myymäläverkostoomme ja toimit päätöksissäsi aina halpakaupan asiakasnäkökulma huomioiden.


Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vankkaa ammattitaitoa hakemasi paikan tuoteryhmien liiketoiminnasta (+5v) ja näyttöjä tuloksista sekä kivijalassa että verkkokaupassa. Edellytämme työkokemusta kansainvälisistä hankintatehtävistä ja PL-tuotteista. Sinulla on kokemusta hankinnan kokonaisuudesta vastuullisesta hankinnasta alkaen jälkimarkkinointiin saakka.

Olet oppimiskykyinen, haluat kehittää ja kehittyä koko ajan paremmaksi – haet ja toteutat uusia tuotteita ja toimintamalleja vanhoja hyväksi havaittuja unohtamatta. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on hyvä vähittäiskaupan tuntemus. Halpakauppakokemus katsotaan eduksi. 


Olet loistava neuvottelija ja sinulla on analyyttinen ja systemaattinen ote työhön. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vastuullista otetta, aktiivisuutta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja tiukkojenkin aikataulujen puitteissa. Työskentelytapasi on itseohjautuva, olet ratkaisukeskeinen, päämäärätietoinen ja tuloshakuinen.


Toivomme, että sinulla on kaupallinen koulutus esim. tradenomi (joissain tuoteryhmissä insinööri) ja olet kiinnostunut tuoteryhmäsi tuotteidesi erityispirteistä esimerkiksi tekniikasta/teknisestä puolesta sekä materiaaleista ja tuotteiden käytettävyydestä tai hyvinvoinnista ja terveydestä. Kokemus projektityöskentelystä ja projektien johtamisesta on sinulle eduksi. 

Teet yhteistyötä Tokmannin sisällä ja sen ulkopuolella, joten työssä ovat tarpeen hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielillä sekä suullisesti että kirjallisesti. Arvostamme ammattisanaston osaamista. Työskentelet sujuvasti Office-ohjelmilla ja sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden merkitykselliseen työhön, jossa onnistumalla pystyt tarjoamaan suomalaisille fiksun ja vastuullisen ostopaikan sekä vaikuttamaan omalla työllä koko Tokmannin menestykseen. Tehtävänkuva on laaja ja saat mahdollisuuden olla monessa mukana ja pääset vaikuttamaan vahvasti tuoteryhmien kehitykseen. Voimme luvata sinulle, että pääset kehittymään ja oppimaan uutta, tehtävät ovat liiketoimintamme kovinta ydintä.

Meillä saat 4000 uutta työkaveria ja pääset työskentelemään sekä kehittymään osana innostunutta, asiantuntevaa ja mukavaa tiimiä! Vaikka alamme olla kooltamme suuri, niin olemme silti ketteriä ja tekemisen meininki ohjaa menoamme. Saat varmasti näkemyksiä, tukea ja apua aina tarvittaessa ja moni on päässyt meillä myös kehittymään tuoteryhmävaihdosten kautta eteenpäin.

Tokmannilla on mahdollisuus tehdä etätöitä osan viikkoa ja tuemme liikunta ja kulttuuriharrastuksia. Olemme vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohjeet ja lisätiedot

Tehtävät sijaitsevat Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Paikat täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2021. Mainitsethan palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävistä saat Henkilöstön kehittämispäällikkö Heidi Piirrolta, Heidin tavoitat parhaiten 4.6. klo 14-15, 10.6. klo 12-13, 16.6. klo 15-16 ja 21.6. klo 15-16 puhelinnumerosta 0207287122. Tietoja voi kysyä myös sähköpostilla heidi.piirto@tokmanni.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462229
  • Tehtäväalue: Kaupan ala, Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä