(Poistunut julkaisusta)

5 analytiikan ja datan visualisoinnin tulevaa osaajaa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueiden yritykset etsivätkin nyt riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa oikealla tavalla. Etsimme uusia, motivoituneita tekijöitä useisiin erilaisiin rooleihin – oletko etsimämme osaaja?

 

Jos haluat kasvaa uuteen työhön, jossa voit kehittää liiketoimintaa datan avulla, perehtyä koneoppimisen maailmaan tai tuottaa lisäarvoa mm. mallinnuksen ja louhinnan avulla, tämä voi olla sinun väyläsi unelmatöihin. Uusista data-analytiikan osaajista on alalla huutava kysyntä – hae mukaan pian!

 

Löydä uusi työ ja kasva data-analytiikan osaajaksi

 

AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden kehittyä kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä viemään osaamisesi uudelle tasolle huippukoulutuksen siivittämänä. Muun muassa Lahden, Hämeenlinnan, Forssan ja Riihimäen alueiden rekrytoivat yhteistyöyritykset etsivät kauttamme henkilöitä monenlaisiin, ja eritasoisiin, kaupallisiin ja teknisiin data-analytiikan tehtäviin. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle tuoreempana astuva tekijä – meille tärkeintä on halusi kasvaa alan osaajaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi.
 

Ohjelman kautta uusi työtehtäväsi voi olla esimerkiksi:

 • Data Specialist / Big Data Specialist
 • Web / Data Analyst
 • Business Analyst
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data-arkkitehti
 • Python-kehittäjä
 • Raportointiasiantuntija

 

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistain näistä piirteistä:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan ja talouden prosesseista ja saatat nähdä itsesi tulevaisuudessa asiakasrajapinnan tehtävissä (kaupalliset asiantuntijaroolit)
 • Sinulla on kokemusta tietovarastoista, raportoinnista, ERP-järjestelmistä, taloushallinnon prosesseista tai myynnistä (kaupalliset asiantuntijaroolit)
 • Sinusta on kiinnostavaa rakentaa, käsitellä, prosessoida ja analysoida suuria tietomassoja (tekniset asiantuntijaroolit)
 • Sinulla on aiempaa osaamista esim. tilastotieteistä, tietoliikennetekniikasta, järjestelmäintegraatioista tai koodauksesta (tekniset asiantuntijaroolit)
 • Sinulla on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta (esim. tradenomi, IT-tradenomi, DI, KTM, FM, datanomi)

 

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi! Haluatko kuulla lisää Analytics Pro -ohjelmasta? Ohjelman hakijainfotilaisuus järjestetään 28.10 klo 11-11:30 Sarasen Facebookissa. Lue lisää ohjelmasta myös nettisivuiltamme!

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

AnalyticsPro -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä data-analytiikan asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Koulutus järjestetään kätevästi etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Data-analytiikkaosaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin teknisiin, sekä liiketoimintalähtöisiin kehitystehtäviin.

 

Hae mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään 16.11.2020 mennessä!

 

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Koulutus järjestetään yhdessä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake.
  Löydät AnalyticsPro –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 695281.
  Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
 2. Täytä Sarasen osaamisprofiili.
  Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

 

Voit halutessasi kysyä lisää projektipäälliköltä Sandy Svahnilta. Tavoitat Sandyn parhaiten sähköpostitse (sandy.svahn@saranen.fi), tai puhelimitse (040 560 4612) maanantaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 12-14.

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma
Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.