(Poistunut julkaisusta)

4x Lumityöntekijöitä Kajaaniin
Kajaanin Huoltokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019
Kajaanin Huoltokeskus Oy
Kajaanin Huoltokeskus Oy on vuonna 1982 perustettu kajaanilainen yritys, jonka toimialueena on Kajaani ja huoltokohteita on noin 220.

Kiinteistöhuoltotehtäviin kuuluvat liike- ja asuinkiinteistöjen valvonta ja huolto- ja vikakorjaustehtävät, luvanvaraiset lukitustehtävät, päivystys 24 tuntia vuorokaudessa, ulkoalueiden puhtaanapito, lumityöt, nurmikoiden leikkaus, piha-alueiden kevät- ja syyspuhdistukset, asfalttialueiden lakaisu imulakaisukoneella sekä asuinkiinteistöjen yleisten tilojen siivous. Yritys tekee myös sähköasennustöitä, maanrakennustöitä, maalaustöitä sekä muita rakennusalan töitä.

Kajaanin Huoltokeskus Oy:llä on poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinonlupa. Luvanalaisia työtehtäviä tekevillä työntekijöillämme on luvan vaatimat, poliisin myöntämät, turvasuojaajakortit. Yrityksellä on S2-ryhmän sähköurakointioikeudet sekä Ouman –säätölaitteiden alue-edustus, asennus sekä huoltopalvelu.

Kiinteistönhoitotehtävissä toimii huoltomiesten lisäksi kirvesmiehiä, sähkö- ja automaatioasentajia, maanrakennustyöntekijöitä ja porrassiivoojia. Asiakaspalvelutehtävissä palvelee toimistohenkilöstö.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Kajaanin Huoltokeskus Oy:lle reippaita sekä ahkeria käsilumityöntekijöitä lumityökaudelle 2019-2020.

Toivomme hakijoilta työtäpelkäämätöntä asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä valmiutta lähteä lyhyelläkin varoajalla töihin.

Työn aloitus/ kesto riippuu täysin lumentulosta, mutta aikaisimpina vuosina arviolta aina huhtikuun alkuun saakka.

Lumityöalueet ovat rajattu n. 8h työpäivän pituisiksi, työkohteisiin siirrytään yrityksen kalustolla itsenäisesti.

Mahdollisuus myös töiden jatkolle kesäkaudelle 2020

Työ soveltuu hyvin myös opiskelijoille sekä eläkeläisille.
Odotamme sinulta
B-luokan ajokortti vaaditaan.

Hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä tässä työssä.
Muut tiedot
Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus sekä liitä CV mukaan sivujemme kautta mahdollisimman pian, tehtävät täytetään jo hakuajan puitteissa.
Kesto
3-6kk talvisesonki 2019 -2020
Lisätietoja
Michael Perander, Michael.Perander@vmp.fi, 0403075303
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2019 mennessä.