4G-myyjä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme 

4G-MYYJIÄ 

Telian tuotteiden ja -palvelujen pariin.


Asiakasyrityksemme on arvostettu ja alalla pitkään toiminut myyntiorganisaatio Tampereen keskustan läheisyydessä.           

Etsimme suorarekrytointina 4G-myyjiä vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työhön järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa myyntikokemusta ei vaadita; reipas asenne, sanavalmius, sekä aito halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi riittävät!

4G-myyjän työnkuva pitää sisällään monipuolisten mobiilituotteiden ja -palveluiden myyntiä ja markkinointia puhelimitse Telian nykyisille asiakkaille, sekä samalla heidän asiakastietojensa päivittämistä ajan tasalle.

Myyntialan näköalapaikan lisäksi kasvava asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen urapolun kehittyä sekä hyvät etenemismahdollisuudet. Työsuhteen aikana työntekijällä on lisäksi halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella merkonomin tutkinto.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5 h/vk. Kyseessä on säännöllinen arkipäivätyö, mutta joustoa työaikoihin löytyy tarvittaessa. Palkkaus koostuu ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta (alle 3 vuoden kokemuksella 1746 € euroa/kk) sekä motivoivista, myyntiin perustuvista provisioista.

Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat ja viihtyisät toimitilat kätevien kulkuyhteyksien varrella. Avoin työyhteisö pitää huolen siitä, että jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen ja tsemppaava ilmapiiri takaavat, että työntekijä voi kokea olevansa lämpimästi tervetullut töihin heti ensimmäisestä päivästä alkaen!

Etsimmekö juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä pikimmiten, niin pääset hakuun mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=708 

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 aikavälillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


 Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420823
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Häkli (elisa.hakli (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4502
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa