(Poistunut julkaisusta)

4G-myyjä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme 

4G-MYYJIÄ 

Telian tuotteiden ja -palvelujen pariin.

Asiakasyrityksemme on arvostettu ja alalla pitkään toiminut myyntiorganisaatio Tampereen keskustan läheisyydessä.           

Etsimme suorarekrytointina 4G-myyjiä vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työhön järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa myyntikokemusta ei vaadita; reipas asenne, sanavalmius sekä aito halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi riittävät!

4G-myyjän työnkuva pitää sisällään monipuolisten mobiilituotteiden ja -palveluiden myyntiä ja markkinointia puhelimitse Telian nykyisille asiakkaille, sekä samalla heidän asiakastietojensa päivittämistä ajan tasalle.

Myyntialan näköalapaikan lisäksi kasvava asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen urapolun kehittyä sekä hyvät etenemismahdollisuudet esim. Telian Chat-myynnin pariin. Työsuhteen aikana työntekijällä on lisäksi halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella merkonomin tutkinto.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5 h/vk. Kyseessä on säännöllinen arkipäivätyö, työaika klo 9-17. Palkkaus koostuu ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta (alle 3 vuoden kokemuksella 1 724 euroa/kk) sekä motivoivista, myyntiin perustuvista provisioista.

Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat ja viihtyisät toimitilat kätevien kulkuyhteyksien varrella. Avoin työyhteisö pitää huolen siitä, että jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen ja tsemppaava ilmapiiri takaavat, että työntekijä kokee olevansa lämpimästi tervetullut töihin heti ensimmäisestä päivästä alkaen!

Etsimmekö juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä pikimmiten, niin pääset hakuun mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 aikavälillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=262 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.