(Poistunut julkaisusta)

4G-myyjä REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme 

4G-MYYJIÄ 

Telian tuotteiden ja -palvelujen pariin.

Asiakasyrityksemme on arvostettu ja alalla pitkään toiminut myyntiorganisaatio Tampereen keskustan läheisyydessä.           

Etsimme suorarekrytointina 4G-myyjiä vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työhön järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa myyntikokemusta ei vaadita; reipas asenne, sanavalmius ja aito halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi riittävät!

4G-myyjän työnkuva pitää sisällään monipuolisten mobiilituotteiden ja -palveluiden myyntiä ja markkinointia puhelimitse Telian nykyisille asiakkaille, sekä samalla heidän asiakastietojensa päivittämistä ajan tasalle.

Myyntialan näköalapaikan lisäksi kasvava asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet esim. Telian Chat-myynnin pariin. Työsuhteen aikana työntekijällä on lisäksi halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella merkonomin tutkinto.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5 h/vk. Kyseessä on säännöllinen arkipäivätyö, työaika klo 9-17.

Palkkaus koostuu ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta (alle 3 vuoden kokemuksella 1 702 €/kk) sekä motivoivista, myyntiin perustuvista provisioista.

Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat ja viihtyisät toimitilat kätevien kulkuyhteyksien varrella. Avoin työyhteisö pitää huolen siitä, että jokainen saa olla oma itsensä. Positiivinen ja tsemppaava ilmapiiri takaavat, että työntekijä kokee olevansa lämpimästi tervetullut töihin heti ensimmäisestä päivästä alkaen!

Etsimmekö juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten, niin pääset hakuun mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 aikavälillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.