(Poistunut julkaisusta)

40 työpaikkaa digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä
Rastor-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Kasva liiketoimintalähtöiseksi brändin kehittäjäksi ja digimarkkinoinnin asiantuntijaksi ja työllisty markkinoinnin tai viestinnän tehtäviin! Rastor-instituutti kouluttaa huippuasiantuntijoiden johdolla digitaalisen markkinoinnin osaajia Uudenmaan alueen yrityksiin. Digital Marketing & Social Media F.E.C on yhteistyössä TE-palveluiden kanssa järjestettävä rekrytoiva koulutus, joka avaa sinulle ovet lukuisiin digitaalisen markkinoinnin kiehtoviin työtehtäviin.

Koulutuksessa opit kasvattamaan yrityksen näkyvyyttä ja löydettävyyttä, kehittämään yrityksen brändin tunnettuutta tavoitteellisesti sekä tavoittamaan ja sitouttamaan kohderyhmät tehokkaasti. Alansa johtavat asiantuntijat perehdyttävät sinut mm. sisältöstrategiaan digitaalisessa viestinnässä, hakusanamainontaan, webanalytiikkaan ja hakukoneoptimointiin, sosiaalisen median hyödyntämiseen markkinoinnissa, verkkokaupan saloihin sekä sisäiseen someen. Ymmärrät digitaalisen markkinoinnin yhteyden yrityksen liiketoimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Kasvat kysytyksi digitaalisen markkinoinnin tekijäksi, sillä opit tekemään sitä mikä toimii!

Sovellat oppimaasi heti käytäntöön, sillä työskentelet samanaikaisesti omassa yhteistyöyrityksessäsi osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.
 

Millaisiin tehtäviin voi työllistyä?

Koulutuksen kautta voit työllistyä lukuisiin markkinoinnin tai viestinnän kiehtoviin tehtäviin aina assistentista päällikkötasoon asti. Voit työllistyä esim. sisältösuunnittelijaksi, digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaksi tai verkkokaupan asiantuntijaksi.

Tehtävänimikkeesi voi olla esim. Social Media Manager, Digital Marketing Manager tai Digital Marketing Specialist.


Kuka voi hakea mukaan?

Voit hakea mukaan, mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, toistaiseksi lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla on aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita, digitaalisia palveluita ja markkinointia kohtaan. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen tai korkeakoulututkinto tai muu alalle soveltuva tutkinto. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.


Koulutus rakentuu mm. seuraavien teemojen ympärille:

  • Digimarkkinointi
  • Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä
  • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi
  • Hakusanamainonta
  • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  • Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa
  • Verkkokauppa haltuun
  • Sisäinen some
  • Sosiaalisen median digityöpajat

Tutustu koulutuksen sisältöön tarkemmin Rastor-instituutin verkkosivuilla: https://www.rastorinst.fi/koulutus/digital-marketing-social-media-fec/


Toteutus ja kesto
Koulutuksen voit aloittaa 7.12.2020 tai 15.2.2021. Koulutus sisältää työskentelyä yrityksessä 100 päivää sekä koulutusta Rastor-instituutissa 20 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kk.

Hae heti tai viimeistään 15.1.2021 Rastor-instituutin verkkosivujen kautta: 
https://www.rastorinst.fi/koulutus/digital-marketing-social-media-fec/
Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Koulutuksen sisältö ja työskentely yhteistyöyrityksessä 
Kristina Hupli, rekrytointikonsultti, Rastor-instituutti, p. 040 581 0750, kristina.hupli@rastorinst.fi


Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Valtakunnallinen TE-palvelujen koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-16.15), sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

***

F.E.C (Further Educated with Companies) on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.