(Poistunut julkaisusta)

40 tulevaa digimarkkinoinnin huippua
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
 • Haluatko kasvaa uudeksi digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin ammattilaiseksi?
 • Kiinnostaako monipuolinen työ Googlen digimarkkinointityökalujen parissa?
 • Haluatko kehittää yritysten digihankkeita ja löytää itsellesi uuden uran digitaalisen muutoksen edistäjänä?

 

Mikäli vastasit kyllä, hae Digital Excellence Academyn rekrytoivaan koulutusohjelmaan mukaan maanantaihin 5.11. mennessä. Eri toimialoilla toimivat yritykset etsivät koulutusohjelman kautta uusia kasvavia digimarkkinointikykyjä. Saat paitsi korkeatasoisen koulutuksen, pääset myös heti alan töihin soveltamaan oppimaasi.

Ohjelman kautta tulevaisuuden digimarkkinoinnin ammattilaisia etsivät mm. Helsingin seudun kauppakamari, Avaus, Enfo, Kuveno, Blink Helsinki ja Genero. Nämä yritykset hakevat henkilöitä mm. seuraaviin asiantuntijarooleihin:

 • Digital Marketing Coordinator / Specialist / Manager
 • SEO/SEM Specialist
 • Digital Media Planner
 • Content Manager
 • Adwords Specialist
 • Conversion Optimization Specialist
 • Key Account Manager

 

Pääset heti käytännön töihin ja saat korkeatasoisen koulutuksen

 

Digital Excellence Academy -ohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille solmitaan kuuden kuukauden mittainen koulutussopimus (26.11.2018-13.6.2019). Pääset ensimmäisestä päivästä alkaen käytännön työtehtäviin kiinni koulutuspäivien lomassa. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on solmia työsopimus oman yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman jälkeen. Työn ohella saat huipputason koulutuksen, joka sisältää noin 20 koulutuspäivää Googlelta sekä alan johtavimmilta asiantuntijoilta. Ohjelman aikana suoritat koulutusten tukemana mm. Google Ads-sertifiointeihin tähtäävät testit.

 

Tutustu Digital Excellence Academy -koulutusohjelmaan, rekrytoiviin yrityksiin sekä aikaisempien osallistujien kokemuksiin: http://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/dea/

 

Oletko sinä etsimämme uusi digimarkkinointiosaaja?

 

Sinun ei vielä tarvitse olla valmis tekijä. Koulutusohjelmaan mukaan lähteneet yritykset arvostavat motivoituneita sekä alasta kiinnostuneita hakijoita, joilla on aito palo kehittää omaa ammatillista osaamista, ja jolla löytyy halua kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi digimarkkinoinnin parissa.

Digital Excellence Academy soveltuu sekä vastavalmistuneille että jo kokeneemmille markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tai syventää ammattiosaamistaan.

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Soveltuva tausta voi olla mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, ja/tai työkokemuksen kautta saatu kokemus mm. markkinoinnin, viestinnän, konsultoinnin, analytiikan, projektinhallinnan tai muiden liiketoiminnan tehtävien parista.

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos olet tällä hetkellä:

 • työttömänä työnhakijana
 • irtisanomisuhan alaisena
 • määräaikaisessa työsuhteessa tai
 • koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

 

Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Tämän lisäksi olet oikeutettu hakemaan myös kulukorvausta työ- ja koulutuspäiviltä. Koulutamme uudet osaajat yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, TE-palveluiden ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

 

Hakuaika päättyy MA 5.11.2018. Jätäthän oman hakemuksesi pian, sillä haastattelut ovat jo käynnissä!

Hakuohjeet:

 1. Täytä ensin TE-palveluiden koulutushakemus www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 681605).
 2. Täytä tämän jälkeen oma osaamisprofiilisi Saranen Consultingille. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi - tämä profiili on sinun käyntikorttisi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

 

Kerromme mielellämme lisää:

Kaisa Oikarinen, Saranen Consulting, 050 462 2200, kaisa.oikarinen@saranen.fi. Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse tiistaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 10-13.

F.E.C. – Further Educated with Companies

Digital Excellence Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä.